Bij ons werken.

 
 

Wij zijn zeer trots op ons werk.

Wij zijn een klantgericht bedrijf met een dynamisch aanbod premium merken om op te vertrouwen. Hier zijn onze medewerkers zeer trots op.

Hultafors group dateert al uit 1883, toen onze duimstokproductie werd opgestart. Sinds die tijd zijn we gestaag gegroeid en we dragen dit trotse erfgoed allemaal met ons mee in onze dagelijkse werkzaamheden.

We produceren nog steeds producten van hoge kwaliteit, waar we tijd en moeite aan besteden om elk klein detail te ontwikkelen en elk product op zijn eigen manier uniek te maken. De trots die we voelen voor de geschiedenis, het bedrijf en onze producten is elke dag duidelijk te merken op het werk.

De structuur van een groot bedrijf – de mindset van een klein bedrijf.

Hultafors group is groot genoeg om de belangrijkste structuur en functies te hebben, maar klein genoeg om niet anoniem te zijn, elk individu telt en maakt een verschil.

Onze eigenaren, investment ab latour, hebben een langetermijnvisie voor hun bezit en investeringen, en hultafors group is al lange tijd een succesvol en winstgevend bedrijf, wat stabiliteit betekent voor iedereen die hier werkt.

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder