Veiligheid bij elke stap.

 
 

Wibe Ladders biedt een breed pakket producten en diensten voor het werken op hoogte. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons altijd voorop, zodat je de klus efficiënt kunt uitvoeren zonder jouw veiligheid in gevaar te brengen.

Wibe Ladders is de leidende aanbieder in Scandinavië van een breed pakket producten en diensten voor werken op hoogte.

Al meer dan 80 jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van de ontwikkeling van betrouwbare ladders en steigers waarmee het werk op de meest veilige en efficiënte manier uitgevoerd kan worden.

Onze eerste ladder werd gemaakt in Mora, Zweden in 1929. De basis was een gepatenteerd zeshoekig stalen profiel. De man achter de revolutionaire stalen ladder was de uitvinder Anders Wikstrand. Samen met de financier Victor Berg legde hij de basis voor het bedrijf. Vandaag de dag wordt het bedrijf nog steeds gerund volgens dezelfde principes van kwaliteit en veiligheid, maar tegenwoordig zijn de meeste producten gemaakt van aluminium in plaats van staal.

Het hart van het bedrijf is onze fabriek en distributiecentrum in het Zweedse Nässjö. Hier produceren we het grootste deel van ons assortiment en elk jaar wordt hier door onze 40 medewerkers ongeveer 1200 ton aluminium getransformeerd tot ladders. Met onze eigen fabriek kunnen we ervoor zorgen dat alles wat wij vervaardigen van de hoogste kwaliteit is en gefabriceerd wordt op een eerlijke manier met respect voor zowel mens als milieu.

LEES MEER

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder