Onze activiteiten.

 
 

Wij bieden een groot scala aan beroepen.

Wij zijn een klantgericht bedrijf met een dynamisch aanbod premium merken om op te vertrouwen. Hier zijn onze medewerkers zeer trots op.

We hebben onze eigen zeer gespecialiseerde productontwikkelingsteams, onze productie en magazijnen van hoge kwaliteit, en daarnaast ons toegewijde verkooppersoneel op de verschillende markten, allemaal ondersteund door onze creatieve in-house marketingafdeling.

Wij bieden ondersteuning en training voor nieuwe functies en wanneer er behoefte is, bieden we ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen de reikwijdte van jouw functie. Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, en omdat we onderdeel zijn van investment ab latour, kunnen er ook interne carrièremogelijkheden zijn binnen de latour-omgeving.

Iedereen brengt iets met zich mee.

Onze collega’s vormen een dynamische mix van leeftijden, ervaringen en achtergronden, wat elke dag en elke ontmoeting verrijkt.

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder