De producten maken het merk.

 
 

Dunderdon heeft zowel vorm als functie naadloos geïntegreerd in hun kleding en elk product heeft een doel, of je nu een vakman of een creatieve gebruiker bent.

Dunderdon zag in 1997 het levenslicht in de Zweedse havenstad Göteborg en is inmiddels uitgegroeid tot een innovatief werkkledingbedrijf in Zweden.

De missie van Dunderdon, dat werd opgericht door timmerman Per-Ivan Hagberg, is altijd geweest om kleding te creëren voor vakmensen, die een superieure constructie en een slim design weten te waarderen.

Vanaf het begin werd elk kledingstuk, of het nu bedoeld was voor een vakman of een creatieve gebruiker, ontworpen met een doel en een naadloze integratie van zowel vorm als functie.

Dunderdon distribueert zijn producten wereldwijd en fabriceert een compleet assortiment broeken, buitenkleding, truien, shirts en accessoires. Elk product is afgestemd op de eisen van moderne werkzaamheden en bevatten de onderling verbonden concepten van bruikbaarheid, mode en stijl.

Uiteindelijk moet elk Dunderdon-product passen bij de overkoepelende ontwerpfilosofie van Per-Ivan: “Eerlijke, eenvoudige designs zijn tijdloos. Onze producten staan voor vakmanschap en innovatie met een optimale pasvorm en stijl. We respecteren het verleden, maar blijven doorontwikkelen.”

LEES MEER

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder