Dit is Hultafors Group.

 
 

Opgericht in

2006

Totaal aantal werknemers

1000

Omzet

280 miljoen €

Verkooppunten

40.000

In every way, a partner to rely on

Hultafors Group, die in elk opzicht een partner is om op te vertrouwen, bestaat uit de merken Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear, Dunderdon, Toe Guard, Hellberg Safety en Johnson Level. Samen vormen ze een unieke productfamilie voor professionele vakmensen.

Hultafors Group biedt een portfolio van toonaangevende merken die professionele gebruikers het hoogst haalbare bieden op het gebied van veiligheid, bescherming en algehele efficiëntie.

Elk van onze merken draagt bij met kennis en inzicht in de uitdagingen die professionele gebruikers elke dag ervaren. In combinatie met onze gedeelde passie om professionele gebruikers aan kop te houden, kunnen we voldoen aan de verwachtingen en deze zelfs overtreffen en producten en diensten leveren die de werkdag veiliger, gemakkelijker en productiever maken.

Hultafors Group is vertegenwoordigd op alle grote markten in Europa en heeft eigen verkoopkantoren op de belangrijkste markten. De groep is eigendom van Investment Latour AB en het hoofdkantoor is gevestigd in Hultafors, net buiten Göteborg in Zweden.

Kernwaarden

Inzicht

Inzicht in echte behoeften.

Het begint en eindigt allemaal met onze klanten en gebruikers. Alles wat we doen, doen we om te voldoen aan echte behoeften. We hebben een van buiten-naar-binnen perspectief en al onze producten en diensten vinden hun oorsprong in de werkelijke behoeften van onze klanten en professionele gebruikers. Wij willen een verschil maken.

Respect

Respect voor mensen en respect voor de planeet.

Wij geloven in onze collega's en respecteren het individu. We begrijpen dat het de mensen zijn en niet het bedrijf op zich, dat zorgt voor een geweldig resultaat. Het is voor ons belangrijk om teamwork en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Wij respecteren de verschillen en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus.

Vertrouwen

Betrouwbaarheid in alle opzichten.

Wij zijn een partner om op te vertrouwen. In alle opzichten en zowel intern als extern. We handelen op het juiste moment en volgens de verwachtingen. Wanneer wij beweren dat we bestaan om een betere werkdag voor professional te creëren, zijn dit geen loze woorden. Het is een belofte waarop je kunt vertrouwen.

Ondernemerschap

Alles is mogelijk.

Wij zijn gepassioneerde doeners. Door naar kansen te zoeken en mogelijkheden te testen, ontwikkelen wij ons voortdurend. Met een open blik zoeken we naar nieuwe manieren en oplossingen om ons bedrijf te laten groeien. Wij staan altijd klaar om actie te ondernemen en streven ernaar de beste oplossing voor elke unieke situatie te leveren. Zo krijgen we dingen gedaan.

Aandacht voor detail

Verwachtingen overtreffen.

Onze drijfveer is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Door in elk aspect van onze werkzaamheden aandacht aan de details te besteden, kunnen wij een premium ervaring bieden. Wij weten dat het kan - het gehele traject van ontluikend idee tot het perfecte eindresultaat. Perfectie tot in het kleinste detail.

Visie.

Wij willen de vanzelfsprekende keuze zijn voor professionele gebruikers en de beste partner voor onze klanten.

Missie.

Wij zijn er om voor professionele gebruikers een betere werkdag te creëren zodat zij kunnen excelleren en zich kunnen ontwikkelen. Nu en in de toekomst.

Professionele gebruikers

Al onze merken zijn verenigd rond een gemeenschappelijke passie: om professionele gebruikers het hoogst haalbare te bieden op het gebied van veiligheid, bescherming en algemene efficiëntie. Wij willen voldoen aan verwachtingen en deze zelfs overtreffen met het doel om producten en diensten te leveren waarop je kunt vertrouwen, in elke situatie.

Klanten

Voor distributeurs is ons assortiment topmerken een krachtige combinatie die leidt tot fantastische waardeverhogende synergieën en winstpotentieel. Dit alles bij elkaar in combinatie met een uitmuntende klantenservice zorgt dat wij een partner zijn waarop je in alle opzichten kunt vertrouwen.

Collega's

Wij zijn een klantgericht bedrijf dat hoogwaardige kwaliteitsproducten en een uitmuntende klantenservice biedt. Dit is iets waarop onze werknemers zeer trots zijn, net als op het feit dat ze weten dat ze onderdeel zijn van een cultuur die is gebaseerd op vertrouwen en respect - een team om op te vertrouwen.

Een korte geschiedenis, met wortels in de 19e eeuw

In het begin van de jaren 2000 versnelde gereedschappenfabrikant Hultafors, die in 1883 was begonnen als duimstokkenfabrikant, zijn doorlopende uitbreiding met een aantal acquisities.

Ons verhaal

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder