Vacatures.

 
 

Area Sales Manager Snickers Workwear (Regio Zuid-West)

Ben je op zoek naar een dynamische functie waarin commercie en specialisme elkaar kruisen? Dan zoeken wij jou!

De functie

In je rol als Area Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Snickers Workwear in je eigen rayon. Het is daarom een pré als je ervaring hebt met verkoop van werkkleding of persoonlijke beschermingsmiddelen. In je rayon beschik je over een sterk netwerk van bestaande dealers, maar houd je de ogen altijd open voor interessante nieuwe mogelijkheden. Als Area Sales Manager werk je aan het behalen van je doelstellingen en dat doe je met veel aandacht voor een uitstekende klantenrelatie. Daarbij draag je actief bij aan vakbeurzen, dealerdagen (wanneer dit weer mogelijk is) en dealertrainingen.

Je werkt binnen het landelijke team nauw samen met de andere Area Sales Managers en Gespecialiseerde Account Managers en kunt rekenen op ondersteuning van onze Customer Service.

Omdat je in een internationale omgeving werkt, is het belangrijk dat je met je collega’s kunt communiceren in het Engels en thuis bent in het werken met digitale systemen, zoals CRM.

Profiel

Je beschikt minimaal over een commercieel MBO werk- en denkniveau en ervaring in de B2B verkoop is een pré. We staan open voor junior accountmanagers die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière. Daarnaast ben je resultaat, klantgericht, communicatief en proactief.

Ons aanbod

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Gezien de uitstekende financiële positie van de organisatie kent men uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto, pc, smartphone en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen.

Over Hultafors Group

Hultafors Group biedt een volledig portfolio van toonaangevende merken die gedreven professionals voorop laten lopen als het gaat om functionaliteit, veiligheid en productiviteit. We bieden klanten en gebruikers een ervaring van topklasse met merk gedreven productcategorieën binnen de industrie- en bouwsector.

Hultafors Group bestaat uit verschillende merken; Snickers Workwear, Hultafors, EMMA Safety Footwear, Wibe Ladders, Dunderdon, Solid Gear, Toe Guard, Hellberg en Johnson. Samen bieden zij producten voor de vakman zoals werkkleding, gereedschap, gehoorbescherming, ladders en veiligheidsschoenen. Hultafors Group is met de verschillende merken vertegenwoordigd in 37 landen en heeft meer dan 10.000 verkooppunten.

De procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit minimaal twee gesprekken. In het eerste gesprek maken we graag kennis met je en horen we graag waarom je bij ons wilt komen werken. Het is voor ons belangrijk dat hieruit blijkt dat je ambitieus bent en past bij de organisatie en je nieuwe team. In het tweede gesprek gaan we dieper in op de invulling van de vacature en jouw persoonlijke invulling daarvan.

Solliciteren

E-mail een sollicitatiebrief met beknopte CV voor 20 november 2020 naar Ronald de Reeder.

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder