Gereedschap om op te vertrouwen.

 
 

Hultafors ontwikkelt innovatieve handgereedschappen om professionele gebruikers de best mogelijke functionaliteit, precisie en kwaliteit te kunnen garanderen. Gereedschappen waar je op kunt vertrouwen, in elke situatie.

Vraag het aan een willekeurige professionele vakman. Zij zullen je vertellen - "als je de 'real deal' wilt, moet je voor Hultafors gaan."

Je kunt er zeker van zijn dat wanneer je voor gereedschap van Hultafors kiest, je een stuk gereedschap krijgt met de beste mogelijke functionaliteit, precisie en kwaliteit.

De kennis die Hultafors heeft over de werkdag van professionele gebruikers is ontegenzeggelijk uniek. Net als de uitgebreide ervaring. Het begon allemaal in 1883, toen Karl-Hilmer Johansson Kollén datgene ontwierp wat nu de wereldberoemde duimstok is. Sindsdien hebben we 130 jaar besteed aan het ontwikkelen en produceren van gereedschappen voor vakmensen.

Wij bieden een breed assortiment handgereedschappen voor alle soorten professionele vakmensen. Onze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele gebruikers en zijn erop gericht om bij te dragen aan een zo soepele en efficiënt mogelijke werkdag. Professionele gebruikers zijn bijvoorbeeld betrokken bij het testen van de producten totdat iedereen tevreden is met de resultaten. Voor ons is dit dé manier om ervoor te zorgen dat onze gereedschappen daadwerkelijk functioneren en jouw werkzaamheden gemakkelijker maken.

Hultafors producten zijn ontworpen met het beste voor jou in gedachten. Wij streven ernaar om duurzame producten te ontwikkelen van duurzame materialen met een ergonomisch design. Hierdoor kunnen we de levensduur van onze producten maximaliseren en tegelijkertijd onze impact op het milieu minimaliseren. Gereedschappen waar je op kunt vertrouwen, in alle situaties, elke dag.

LEES MEER

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder