Wanneer horen belangrijk is.

 
 

Hellberg Safety ontwikkelt en levert gehoorbescherming en communicatie-oplossingen voor iedereen die blootgesteld wordt aan overmatig lawaai op het werk. Voor Hellberg Safety is jouw gehoor onze grootste zorg.

Hellberg Safety is een internationaal bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van gehoorbescherming en communicatie-oplossingen.

Onze focus ligt sinds de start in 1962 op het ontwikkelen van effectieve en comfortabele gehoorbescherming die schadelijk lawaai elimineert terwijl de geluiden die je wel wilt horen, je gewoon kunnen bereiken. Het is ons doel dat je onze gehoorbescherming draagt gedurende 100% van de tijd waarin je blootgesteld wordt aan schadelijk lawaai.

Investeringen in geavanceerde technologie en in ons eigen geluidslaboratorium heeft ons in de voorhoede geplaatst van de ontwikkeling van nieuwe gehoorbescherming. Wij zijn een internationaal bedrijf dat aanzienlijke middelen investeert in het versterken van de marketing en verkoop van onze partners om je op de hoogte te houden van onze unieke oplossingen.

Met kennis, ervaring en technologie van de toekomst biedt Hellberg oplossingen die onze partners aantrekkelijker maken op de PBM-markt en bijdragen aan het welzijn van de eindgebruikers wanneer ze worden blootgesteld aan omgevingen met lawaai.

LEES MEER

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder