Prestatie door innovatie.

 
 

Solid Gear biedt veiligheidsschoenen en is vastbesloten om voorop te lopen op het gebied van materiaalkeuze en design. We sluiten nooit compromissen op het gebied van kwaliteit en leveren prestaties door innovatie.

Solid Gear begon in 2004, vastbesloten om veiligheidsschoenen te moderniseren.

Al met onze eerste veiligheidsschoen toonden wij aan hoe een doordacht ontwerp, geavanceerde materialen en nieuwe technologieën complete productcategorieën kunnen hervormen.

Sindsdien heeft Solid Gear toonaangevend veiligheidsschoeisel geleverd voor professionals. Het werken aan een nieuw product begint in de zwaarste werkomgevingen: in mijnen, op beurzen en de fabrieksvloer. Hier liggen onze kansen om een verschil te maken en bij te dragen aan een betere werkdag.

Vandaag de dag bieden wij een breed assortiment veiligheidsschoenen aan die voldoen aan zowel de Europese richtlijnen als de eisen van de gebruikers die op zoek zijn naar het beste.

Kennis uit het veld wordt aangevuld door zware laboratoriumtests, zodat de bescherming en prestaties alle normen overtreffen. Onze professionele gebruikers hebben het laatste woord. Alleen na zware tests in hun omstandigheden weten we dat we geleverd hebben. Prestatie door innovatie.

LEES MEER

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder