Bestand tegen het echte werk.

 
 

Johnson Level biedt een compleet assortiment waterpassen, lasers en lay-out tools waarmee professionele gebruikers hun werk nauwkeuriger, sneller en betrouwbaarder kunnen uitvoeren.

Johnson Level heeft meer dan 70 jaar ervaring in het ontwikkelen van oplossingen die professionele gebruikers helpen om hun werk nauwkeuriger, sneller en betrouwbaarder uit te voeren.

Wij zijn een gerenommeerde leverancier van waterpassen, lasers, winkelhaken en andere meetinstrumenten in Noord-Amerika, waar we binnen verschillende distributiekanalen marktleider zijn.

Professionals wereldwijd vertrouwen op producten van Johnson. In de loop der jaren hebben we een uitgebreide portfolio opgebouwd met hulpmiddelen voor nivelleren, markeren en lay-out, waaronder lasers, waterpassen en winkelhaken van professionele kwaliteit. Daarnaast bieden we een breed assortiment laserafstandmeters, meetwielen, digitale meetinstrumenten en digitale waterpassen en gradenbogen.

Elk product dat wij leveren is ontworpen om een hoge kwaliteit te bieden die de hoogst mogelijke toegevoegde waarde op de markt heeft.

LEES MEER

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder