Voor dealers en vakmensen.

Hultafors Group biedt een dynamisch assortiment topmerken waar u op kunt vertrouwen - of u nu een dealer of een vakman bent. De merken van de Hultafors Group hebben allemaal dezelfde passie: vakmensen in de voorste linie houden wat functionaliteit, veiligheid, bescherming en algehele productiviteit betreft.

Ieder merk staat voor expertise op zijn eigen gebied en brengt ongeëvenaarde kennis en inzichten in de unieke problemen waar vakmensen tegenaan lopen op hun werk. Daardoor kunnen wij tegemoetkomen aan, of zelfs vooruitlopen op, hun altijd veranderende behoeften door innovatieve, geavanceerde producten te ontwerpen die hun werkdag veiliger, eenvoudiger en productiever maken.

Voor dealers is ons assortiment topmerken een krachtige combinatie die fantastische samenwerkingen biedt met toegevoegde waarde. Door samen te werken kunnen we helpen hun aanbod aan de klanten te verbeteren en hun bedrijf nog winstgevender te maken.

Hultafors Group is op de belangrijkste Europese markten vertegenwoordigd en heeft zijn eigen verkoopafdelingen op de belangrijkste markten. De grootste afzet vindt plaats in de noordelijke regio. Hultafors Group heeft 620 werknemers en een jaarlijkse omzet van 135 MEUR.