Compromisloze veiligheid.

 
 

Toe Guard biedt uitstekende werklaarzen en werkschoenen tegen concurrerende prijzen. De arbeidsomstandigheden voor professionele gebruikers staan altijd voorop – we doen geen compromissen op het gebied van veiligheid.

Toe Guard, het merk veiligheidsschoenen, werd opgericht om uitstekende werklaarzen en schoenen voor professionele gebruikers te leveren, in tijdloze designs en waarbij nooit een compromis wordt gesloten als het gaat om veiligheid.  

Toe Guard veiligheidsschoenen zijn ontwikkeld om maximale prestaties en bescherming te bieden. Een hoge duurzaamheid en klassieke tijdloze designs, waarbij veiligheid altijd onze eerste prioriteit heeft. Bij Toe Guard betekent dit dat alle productontwikkeling begint met de professionele gebruiker in het achterhoofd. We ontwerpen elke werkschoen en werklaars om te voldoen aan de eisen voor duurzaamheid, comfort en bescherming overeenkomstig de Europese normen.

LEES MEER

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder