Hultafors Group Kernwaarden.

Inzicht - behoefte vervullen.

Het begint allemaal bij onze klanten en gebruikers. Alles wat we doen, doen we om een behoefte te vervullen. We hanteren hierbij een 'van buiten naar binnen' perspectief waarbij al onze producten en diensten voortkomen uit de wensen van onze klanten en professionele gebruikers.

We werken nauw samen en bouwen sterke relaties met vakmensen en klanten. Om hierbij succesvol te zijn lopen we in hun schoenen, zien we dingen door hun ogen en laten we hun behoeften ons werk leiden. Wij willen het verschil maken.

Vertrouwen - Betrouwbaar zijn op elke manier.

We zijn een partner waar u op kunt vertrouwen, zowel interal als extern. We presteren op het juiste moment en aansluitend bij de verwachting.

Ons aanbod van een portfolio van toonaangevende merken en producten in combinatie met superieure klantondersteuning maakt ons een solide partner in alles wat we doen en waar stakeholders op kunnen vertrouwen. Wanneer wij zeggen dat we bestaan om de dag van de vakman te verbeteren zijn het niet alleen woorden. Het is een belofte.

Actie - impact is alles.

Wij zijn doeners. We evolueren door te doen, altijd voorbereid, en met de capaciteit snel te handelen bezorgen we de beste oplossing voor elke unieke situatie. Dat is hoe we de dingen doen. Met een open blik zoeken we nieuwe manieren en nieuwe oplossingen, en daarbij streven we altijd naar eenvoud.

Respect - Respect voor mens en planeet.

Bij Hultafors Group geloven we in onze collega's en respecteren we het individu. We omarmen teamwork, bescheidenheid, duurzaamheid en begrip voor anderen. 

Onze overtuiging is dat organisaties draaien om mensen en dat het de mensen zijn die het verschil maken tussen gemiddelde prestaties en succes. Daarom ondersteunen wij elkaar in onze persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling, waarbij we ervoor zorgen dat iedereen kan bijdragen aan het succes van het bedrijf.  

Er zijn geen compromissen als het gaat om bedrijfsethiek en we doen altijd zaken vanuit integriteit. We hebben respect voor onderlinge verschillen en nemen onze sociale verantwoordlijkheid zeer serieus, inclusief het promoten van duurzaam ondernemen door producten en processen te ontwikkelen die integreren met het natuurlijke ecosysteem en waardeketen.